Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Заходи до Дня Святого Миколая у Вигодянській громаді

Дата: 20.12.2021 10:04
Кількість переглядів: 309

Цю чарівну дату, 19 грудня, цілий рік чекають всі дітлахи. Адже саме в цей день добрий чарівник, Святий Миколай, дарує подарунки та смаколики всім малюкам, хто був слухняним. У Вигодянській громаді з нагоди цього світлого, доброго, радісного християнського свята пройшло багато заходів за участю не лише дітей, а й дорослих, які також вірять у дива.

У нашій ОТГ стало доброю традицією напередодні улюбленого дитячого свята дарувати дітям подарунки, гарний настрій та незабутні враження. Не став виключенням і цей рік.

Святковий марафон було відкрито Вигодянським будинком культури, працівники якого влаштували дітям чудове свято «Подарунки від Миколая». Програма заходу включала спортивні ігри та дефіле у новорічних костюмах.

П’ятниця була щедрою на заходи до Дня Святого Миколая. Для дітей це свято особливе не тільки через подарунки, а ще й тому, що вони мають змогу познайомитися з Чудотворцем, який неодмінно завітає до них, і подарувати йому найкращі вірші, пісні, таночки.

Неймовірно святкова, по-справжньому дивовижна атмосфера заполонила 17 грудня ДНЗ та ЗЗСО. Звуками веселих мелодій у кожному із закладів починалися концертні програми. Діти розповідали Миколаю про свої добрі вчинки, слухняну поведінку та допомогу батькам, а також потішили його гарними віршиками, піснями і подарували море своїх усмішок та позитивних емоцій.

Також привітати дітлахів громади у школах та дитячих садочках поспішили представники Управління ОКМС та старостату. У цей день малеча отримала торбинки з солодощами, від яких на їх обличчях з’явилась щаслива усмішка, дитяча радість.

Артисти-аматори Петрівського БК для петрівських молодших школярів приготували справжню казкову пригоду з цікавими конкурсами, піснями та подарунками.

У Кам’янському СБК проводили майстер клас з випікання та оздоблення різдвяних пряників. Під час зустрічі діти дізналися секрети створення таких смаколиків та мали змогу у теплій дружній атмосфері поспілкуватися один з одним.

Святкування проходили і 18 грудня проходили у Курганському сільському клубі. Під час заходу дітлахи мали змогу разом із казковими героями поринути у чудо, поспівати веселих пісень, взяти участь у різноманітних конкурсах.

У неділю, 19 грудня, для дітей у с.Секретарівка була організована запальна дискотека під новорічні хіти.

Актори Березанського СБК підготували для учасників зустрічі цікаве театралізоване дійство – справжню новорічну казку «12 місяців», з фантастичним світом новорічних пригод, герої яких надзвичайно дивували та радували малечу. Неймовірна атмосфера панувала у залі, а щирий дитячий сміх зробив цьогорічне свято незабутнім для малюків.

Завершили марафон святкових заходів у Вигодянському ДНЗ «Вишенька» та Секретарівському ЗЗСО. У закладах було проведено святкові програми, на яких діти читали вірші, співали пісень, танцювали. За свою працю отримали подарунки від Миколая. Веселий настрій, позитивні емоції зробили свято незабутнім для дітей та дорослих. Також, у Секретарівському закладі загальної середньої освіти пройшов благодійний ярмарок. За кошти, зібрані від продажі випічки та солодощів, будуть придбані подарунки дітям-інвалідам.

З 20 по 24 грудня у Василівському сільському будинку культури відкрилася новорічна фотозона.

Щира подяка усім, хто долучився до проведення даного заходу й надав допомогу – підприємцям та меценатам нашої громади – директорам: ПСП «Курган» (Борис Херсонський), СГТОВ «Венера» (Ігор Матвійчук), ПП «Мандибура» (Іван Мандибура), ТОВ «Колос» (Віталій Разумов), ПП «Агро-захист» (Сергій Шаповал), ПП «МТС КОНТЕХ» (Віктор Соколовський), РМ «Василівка» (Сергій Малюта), ТОВ СПГ «Заря-2010» (Ігор Малай), ТОВ «Агролідер» (Віктор Фріс), ПП «Влана» (Володимир Жогно), ФГ «Петровське плюс» (Володимир Чиж), ПП «Інавтострах» (Максим Шейко), ТОВ «Злива» (Надія Петровська), ФГ «Союз» (Віталій Моторний), ФГ «Буцук» (Юрій Цуканов), ПМП «Автосервіс» (Віктор Почотов); представникам ФО-П: Оксані Матвеєвій, Світлані Качор, Івану Кузубяк, Сергію Бразі, Лілії Канцир, Ігорю Бубнову, Юлій Богомоловій, Інні Ямпольській, Григорію Сполітаку, Олегу Гуцу, Олександру Штиці, Дмитру Павловському, Людмилі Фабіровській, Ірині Автомоновій, Валерію Єшану, Надії Воронюк, Михайлу Воронюк, Ларисі Тімкован, Борису Кириченко, Миколі Ніцевичу та небайдужим людям: Галині Грузіновій, Андрію Слюсаренко, В. Лісику, Олександру Романову.

Нехай Вам Господь Бог поверне сторицею за вашу щедрість та небайдужість до дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь