Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

З метою вирішення важливих для життєдіяльності громади питань, депутати Вигодянської сільської ради під головуванням сільського голови Алли Рибачок зібрались 24 грудня на чергову сесію.

Дата: 24.12.2021 11:23
Кількість переглядів: 166

З метою вирішення важливих для життєдіяльності громади питань, депутати Вигодянської сільської ради під головуванням сільського голови Алли Рибачок зібрались 24 грудня на чергову сесію.

З 22 депутатів у пленарному засіданні взяли участь 21.

На сесії були присутні старости старостинських округів сільської ради, працівники апарату сільської ради, директори комунальних підприємств.

Також був присутній депутат Одеської обласної ради Чапір Дмитро Петрович, який на початку засідання всім присутнім висловив подяку за плідну співпрацю та за підтримку. Зазначив, що 2021 рік був непростий, разом з тим, завдяки злагодженій праці вдалося реалізувати значний пласт запланованого. Окрім того, Дмитро Петрович окреслив завдання на 2022 рік й проблемні питання громади, серед яких слід відмітити ремонт дороги Алтестово-Паліївка та фінансування медичних закладів ОТГ. Не забув пан Дмитро привітати з наступаючими новорічними святами й побажати усім успішного завершення 2021 року, міцного здоров’я, родиного щастя й благополуччя.

Після затвердження порядку денного сесії, депутати перейшли до розгляду питань.

Заслухавши інформацію начальника фінансового управління Ольги Лаптєвої, депутатським корпусом було схвалено сільський бюджет Вигодянської сільської ради на 2022 рік.

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Олексій Дерманчук ознайомив присутніх з проектом рішення «Про затвердження Положення про ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Вигодянської сільської ради», який потім було затверджено депутатами.

Серед інших важливих рішень, прийнятих 17-ю сесією сільської ради, ватро виділити такі рішення: «Про затвердження Програми поводження з безпритульними тваринами на території Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області на 2022-2024 роки». Дана Програма направлена на визначення правил та методів поводження з безпритульними тваринами для зменшення кількості безпритульних тварин гуманними методами, поліпшення санітарно-естетичного стану Вигодянської сільської ради, забезпечення безпечного та комфортного проживання мешканців та гостей сільської ради, формування гуманного та етичного ставлення до безпритульних тварин у громаді.

Також депутати прийняли рішення, яким надали згоду на перейменування п’яти вулиць у селі Василівка. Відтак вулиця Леніна стає вулицею Центральною, вулиця Кірова - вулицею Садовою, вулиця Чапаєва - вулицею Сонячною, вулиця Калініна - вулицею Калиновою, вулиця Свердлова - вулицею Вишневою.

Депутатським корпусом на 17-й сесії було прийнято 64 рішення. З вищезгаданими та іншими рішеннями ви можете ознайомитися на веб-сайті Вигодянської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь