Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

27 січня 2022 року у Вигодянському БК, під головуванням сільського голови Алли Рибачок,  проведено  чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради.

Дата: 28.01.2022 14:50
Кількість переглядів: 371

27 січня 2022 року у Вигодянському БК, під головуванням сільського голови Алли Рибачок,  проведено  чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради.

На розгляд порядку денного було винесено 27 питань.

Засідання розпочалося зі звіту про виконання місцевого бюджету за 2021 рік начальника фінансового управління Ольги Лаптєвої.

По питанню відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на територій інших держав доповідала методист Управління ОКМС Алла Кучер. Було прийнято рішення про матеріальної допомоги організацію святкового заходу та надання воїнам-інтернаціоналістам, вдовам та родичам загиблих (померлих) воїнів.

Активно обговорювали питання затвердження переліку заходів у сфері культури на 2022 рік. Члени виконавчого комітету прийняли рішення про проведення 39 заходів, приурочених до різних святкових, знаменних та памятних дат.

Схвалено проєкти рішень про визначення видів оплачуваних суспільно корисних робіт, видів безоплатних суспільно корисних робіт та переліку об’єктів, на яких правопорушники виконуватимуть адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт.

Учасники засідання обговорили проєкт затвердження особистого прийому по сільській раді й прийняли позитивне рішення.

Наступне питання, яке також позитивно було розглянуто, стосувалось взяття зобов’язань щодо забезпечення фахівців з вищою педагогічною освітою безоплатним користуванням житлом з опаленням та світлом.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам, призначення директора та затвердження штатного розпису й Положення про умови та порядок надання платних послуг комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», затвердження штатних розписів комунальної установи «Центр культури та дозвілля» та закладів дошкільної освіти, реєстрація колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Вигодянської сільської ради на 2022-2025 рр., організація громадських робіт у 2022 році.

Було також розглянуто ряд питань стосовно дітей, зокрема: призначення опікуном малолітньої дитини, надання статусу дитини-сироти, статусу дитини позбавленої батьківського піклування та затвердження протоколу №1 від 20.01.2022 р. засідання місцевої комісії з формування пропозицій щодо потреби у 2021 році в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла для дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

По закінченню засідання Вигодянський сільський голова подякувала всім присутнім за злагоджену і плідну співпрацю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь