Освітній курс «Безбар’єрна грамотність»

Дата: 08.02.2022 10:52
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

У межах реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року № 366-р на виконання Указу Президента України від 3 грудня 2020 року № 533 «Про забезпечення створення безбар'єрного простору в Україні», 21 грудня 2021 року на порталі «Дія. Цифрова освіта» репрезентовано новий освітній курс «Безбар’єрна грамотність».

Серіал з 8 серій тривалістю 6-10 хвилин ознайомить глядачів з основними принципами безбар’єрності на прикладі повсякденних життєвих ситуацій.

Відповідний онлайн-курс дає відповіді на такі питання: що таке безбар'єрність, що спричинює бар’єри, кого стосується безбар’єрність, чому варто уникати стереотипів та упереджень, чи готові українці долати бар’єри, чому ми як суспільство потребуємо безбар’єрності, чому безбар’єрність - це спільна справа.

Пропонуємо долучитись до перегляду освітнього курсу «Безбар’єрна грамотність» за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy.

Після перегляду освітнього курсу та успішного проходження тесту на сайті генерується сертифікат, який підтверджує проходження навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь