Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Освітній курс «Безбар’єрна грамотність»

Дата: 08.02.2022 10:52
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

У межах реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року № 366-р на виконання Указу Президента України від 3 грудня 2020 року № 533 «Про забезпечення створення безбар'єрного простору в Україні», 21 грудня 2021 року на порталі «Дія. Цифрова освіта» репрезентовано новий освітній курс «Безбар’єрна грамотність».

Серіал з 8 серій тривалістю 6-10 хвилин ознайомить глядачів з основними принципами безбар’єрності на прикладі повсякденних життєвих ситуацій.

Відповідний онлайн-курс дає відповіді на такі питання: що таке безбар'єрність, що спричинює бар’єри, кого стосується безбар’єрність, чому варто уникати стереотипів та упереджень, чи готові українці долати бар’єри, чому ми як суспільство потребуємо безбар’єрності, чому безбар’єрність - це спільна справа.

Пропонуємо долучитись до перегляду освітнього курсу «Безбар’єрна грамотність» за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy.

Після перегляду освітнього курсу та успішного проходження тесту на сайті генерується сертифікат, який підтверджує проходження навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь