Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

До уваги жителів громади!

Дата: 01.03.2022 09:27
Кількість переглядів: 303

До уваги жителів громади!

Повідомляємо, що в цей не простий час на території громади робиться все можливе, щоб максимально забезпечити життєдіяльність громади!

Інформуємо, що підприємства та установи критичної інфраструктури працюють в штатному режимі, забезпечуючи населення електрикою, газом, водопостачаням, надаються медичні послуги.

В амбулаторіях старостинських округів облаштовані кабінети для надання першої медичної допомоги та є а наявності всі необхідні медикаменти.

Комунальні підприємства надають послуги з водопостачання.

Сільська рада здійснює діяльність в умовах воєнного стану, координуючи роботу всіх служб, цілодобово перебуваючи на зв’язку з Одеською військовою адміністрацією, поліцією, військовими.

Просимо поставитися з розумінням до того, що працівники відділів та служб громади в даний час не ведуть прийом громадян, оскільки задіяні в інших напрямках – консультування та допомога громадянам щодо збору необхідних речей, продуктів, засобів, організацією доставки переліченого за потребою для військовослужбовців та осіб з числа, що гостро потребують допомоги.

На території наших сіл з небайдужих громадян сформовано мобільні групи громадського порядку та волонтерські групи.

Збір продуктів, які швидко не псуються, речей, засобів індивідуальної гігієни, коштів відбувається у волонтерських осередках:

- с.Вигода – Вигодянський Будинок культури, вул.Центральна, 46 (відповідальні: Діана Шаповал, Лариса Шушман, Валентина Семенович 067-415-51-94);

- с.Березань – Березанський Будинок культури, вул. Центральна, 60 (відповідальна: Ольга Луценко 097-661-17-01);

- селище Дослідне – дитячий садок, вул.Шевченко, 10 (відповідальна: Олена Забунова 097 950 02-67);

- с.Василівка – адмінбудівля Василівського старостинського округу, вул.Центральна, 64 (колишня назва вулиці – Леніна) (відповідальний: Костянтин Шкепу 098-770-17-12);

- с.Кам’янка - адмінбудівля Кам’янського старостинського округу, вул.Тираспольська, 32 (відповідальний: Сергій Карамавров 067-826-77-73, Олександр Гушан, Валентина Кравченко, Наталія Ходоровська);

- с.Секретарівка – Секретарівський Будинок культури вулиця Гагаріна, 29 (відповідальна: Людмила Незгодінська 095-460-04-03).

На нинішній день вже зібрано та передано на потреби військових достатню кількість продуктів, а за кошти придбані засоби маскування, пальне та інші необхідні матеріали.

Мешканці громади у Вигодянському дитячому садочку «Вишенька» щоденно забезпечують приготування гарячої їжі для військовослужбовців, до даної ініціативи підключилися працівники Кам’янського дитячого садочка «Вербичка». В селах Паліївка, Березань, Василівка, Секретарівка приготуванням гарячої їжі займаються жителі сіл.

Небайдужі жителі, які хочуть долучитися до збору коштів в селі Вигода звертайтеся до Валентини Семенович та до відповідальних волонтерів по старостинських округах.

Патрулювання вулиць здійснюють мобільні групи з охорони громадського порядку в с.Вигода, с.Паліївка, с.Сонячне, с.Зоряне, с.Березань, с.Курган, с.Петрове, с.Важне, с.Доброжанове, с.Василівка, с.Секретарівка, с.Михайлівка, с.Кам’янка, с.Червона Гірка.

Вихід груп патрулювання, їх графік, персональний склад, задіяний транспорт до початку патрулювання щодня узгоджується з працівниками Національної поліції.

Підтримаймо рідних та близьких, друзів, сусідів, просто знайомих, наш самоконтроль та здатність тверезо мислити запорука уникнення панічних настроїв.

Шановна громадо! Гуртуймося у цей надзвичайно складний час, пам’ятаймо, що ми повинні зберігати спокій та здоровий глузд.

Дякуємо всім за допомогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь