Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

21 липня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради на якому було розглянуто 16 питань порядку денного.

Дата: 22.07.2022 12:30
Кількість переглядів: 235

21 липня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради на якому було розглянуто 16 питань порядку денного.

З усіх розглянутих питань варто виділити питання про відзначення Дня Незалежності України на території сільської ради. Заслухавши інформацію секретаря сільської ради Ганни Ясінковської, члени виконавчого комітету затвердили різнопланові заходи національно-патріотичного спрямування, які будуть висвітлюватися на офіційних сторінках у соціальних мережах підприємств, установ і організацій нашої громади.

Крім того, було погоджено проект рішення «Про перейменування вулиць у селах сільської ради», яке буде винесено на чергову депутатську сесію для остаточного прийняття рішення.

Свої звіти про проведену роботу протягом 2021-2022 навчального року перед присутніми членами виконавчого комітету зачитали директори закладів загальної середньої освіти, після чого було затверджено відповідне рішення.

Також були затверджені рішення по місцевому бюджету, рішення по наданню матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення та членам сімей мобілізованих, рішення з питань захисту прав дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь