Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Під головуванням Вигодянського сільського голови Алли Рибачок 07 липня 2022 року відбулася чергова, 22-а сесія Вигодянської сільської ради восьмого скликання.

Дата: 08.07.2022 11:51
Кількість переглядів: 152

Під головуванням Вигодянського сільського голови Алли Рибачок 07 липня 2022 року відбулася чергова, 22-а сесія Вигодянської сільської ради восьмого скликання.

У роботі сесії взяли участь 13 депутатів із 22, а також члени виконавчого комітету, керівники відділів, підприємств та установ сільської ради.

Заслухавши інформацію начальника фінансового управління Ольги Лаптєвої депутати прийняли одноголосно шість рішень про встановлення ставок та пільг різних видів податків – земельного, акцизного, єдиного, податку на майна в частині транспортного податку, туристичного збору та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Також взявши до уваги зміну в законодавстві, яке стосується освіти та освітніх закладів, депутати ухвалили рішення «Про зміну типів та найменувань закладів загальної середньої освіти Вигодянської сільської ради».

Депутати одноголосно прийняли рішення «Про внесення змін до сільської ради №24-VIII від 23.12.2020 р. «Про затвердження соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на території сільської ради», прийнявши до уваги інформацію начальник відділу соціального захисту населення Наталі Саакян. Тепер, згідно зі змінами, адресну матеріальну допомогу можуть отримати громадяни, члени сімей яких були мобілізовані та зараз захищають незалежність і суверенітет України, заздалегідь звернувшись із заявою до Вигодянської сільської ради.

Крім того, на розгляд депутатського корпусу були винесені рішення «Про внесення змін і доповнень до рішення Вигодянської сільської ради №968-VIII від 23 грудня 2021 року «Про місцевий бюджет Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області на 2022 рік» та «Про внесення змін до рішення Вигодянської сільської ради №1140-VIII від 04 березня 2022 року «Про затвердження Програми «Безпека громади» на території Вигодянської сільської ради на 2022-2024 роки».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь