Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Шановні жителі села Паліївка!

Дата: 06.07.2022 11:06
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Шановні жителі села Паліївка!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня села Паліївка!

Це особливе село, як для його жителів, так і для багатьох гостей, що мають можливість відвідати його та помилуватись неповторною навколишньою красою та зігріває душу кожного з нас та проникає глибоко до серця, сьогодні святкує свою 190 річницю.

Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ цього мальовничого села, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села - це перш за все успіхи його жителів - працелюбних, добрих і чесних людей.

День рідного села є воістину особливим святом, адже об’єднує тих, чиєю працею воно створювалось, тих хто душею і серцем вболіває за свою малу батьківщину.

У сьогоднішній святковий день від сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх вас із Днем села! У такий радісний та світлий день бажаю вам від щирого серця та усієї душі миру та добробуту у кожну родину, злагоди та благополуччя, взаємоповаги та розуміння. Нехай кожному з вас посміхалася доля, а Господь дарує наснагу і сили.

Селу Паліївка - процвітання, стабільності та розвитку, бути і надалі вічно квітучим і красивим краєм, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом, радістю і впевненістю у майбутнє! Нехай усі починання приносять лише користь громаді та розбудову вашого населеного пункту у мирному й світлому майбутні!

Зі святом!

З повагою Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь