Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

До уваги керівників підприємств, установ, організацій Вигодянської громади!!!

Дата: 01.07.2022 12:29
Кількість переглядів: 102

Відповідно до наказу №12 від 29 червня 2022 року "Про деякі питання цивільного захисту населення в умовах правового режиму воєнного стану" підприємствам, установам, організаціям, незалежно від форм власності та галузевої належності, у сферах обслуговування, торгівлі, розваг тощо, у тому числі, торговельно/розважальним центрам, магазинам роздрібної та/або оптової торгівлі, іншим суб'єктам надання послуг населенню, за винятком закладів охорони здоров'я, на період дії воєнного стану під час сигналу "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА" НЕУХИЛЬНО ЗАБЕЗПЕЧИТИ:

1. вжиття заходів з виведення відвідувачів та працівників на безпечну відстань за межі приміщень закладів або до споруд цивільного захисту (у разі їх наявності);

2. інформування відвідувачів про споруди цивільного захисту (у разі відсутності власної споруди), що знаходяться на щонайменшій доступній відстані від закладу, шляхом розміщення відповідних інформаційних матеріалів на території закладу, зокрема, але не виключно на вході/виході до приміщень, та через внутрішню систему оповіщень (уразі наявності);

3. наявність у спорудах цивільного захисту достатньої кількості питної води, засобів надання першої невідкладної медичної допомоги, санітарно-гігієнічних засобів першої необхідності.

Не нехтуйте своїм життям та життями оточуючих вас людей. Неухильно виконуйте наказ та дотримуйтесь правил безпеки під час сигналу "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА"!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь