Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

27.04.2021 пройшов виконком Вигодянської сільської ради під головування сільського голови Алли Рибачок.

Дата: 28.04.2022 13:46
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

27.04.2021 пройшов виконком Вигодянської сільської ради під головування сільського голови Алли Рибачок.

Згідно плану роботи виконавчого комітету сільської ради члени виконкому заслухали та обговорили проект про внесення змін до рішення сесії про місцевий бюджет.

Також члени виконкому, заслухавши інформацію начальника фінансового управління Ольги Лаптєвої, обговорили та затвердили Програму «Заходів на розвиток підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань Одеського району Одеської області на 2022-2025 роки».

Окрім того, розглянуто та підтримано рішення про надання матеріальної допомоги до Дня пам’яті та примирення 40 мешканцям громади – учасника, інвалідам та членам загиблих у Другій світовій війні.

Виконком сільської ради, прийнявши до уваги інформацію керуючої справами виконавчого комітету Катерини Гюльахмедової, погодив проект рішення «Про перейменування вулиці Московської у селі Зоряне», яке далі буде винесено на розгляд чергової сесії. Якщо депутати винесуть позитивне рішення по даному питання, то вулицю перейменують на Миколаївську, на честь міста-героя Миколаєва, яке мужньо й стійко боронить нашу незалежність, суверенітет та спокій.

Насамкінець обговорили питання про внесення змін до рішення виконавчого комітету №288 від 27 січня 2022 року «Про затвердження штатного розпису комунального закладу «Центру культури та дозвілля» Вигодянської сільської ради на 2022 рік» та питання про надання матеріальної допомоги внутрішньо переміщеним особам та малозабезпеченим верствам населення.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь