Розпочинаємо бета-тестування пенсійного посвідчення та е-посвідки в Дії: як взяти участь

Дата: 06.07.2022 12:26
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

Невдовзі розпочнеться тестування двох нових документів у застосунку Дія — пенсійного посвідчення та посвідки на тимчасове або постійне проживання. Взяти участь можна за цим посиланням

Для участі в тестуванні пенсійного посвідчення необхідно мати документ, виданий із 2014 року, — пластиковий або у вигляді платіжної картки.

Для участі в тестуванні посвідки треба мати документ у вигляді пластикової картки з безконтактним електронним носієм, виданий після 25 квітня 2018 року. А також банківський рахунок для авторизації в Дії через BankID і смартфон із NFC.

Обидва документи дуже затребувані в Україні. Наприклад, пенсійне посвідчення вважається другим паспортом для пенсіонерів. Ним користуються понад 12 млн українців. Тепер вони також зможуть зручно користуватися держпослугами онлайн та підтверджувати свою особу за допомогою документів у Дії. 

Проєкт реалізовується за підтримки проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується ПРООН за підтримки Швеції. За співпраці Міністерства цифрової трансформації України з Міністерством внутрішніх справ України, Міністерством соціальної політики, Державної міграційної служби України та Пенсійного фонду України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь