Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання сільського голови з Днем української державності

Дата: 28.07.2022 10:57
Кількість переглядів: 211

Шановні жителі Вигодянської громади!!!

Сьогодні - 28 липня 2022 року, попри всі намагання чорної безсовісної орди, ми відзначаємо День української державності. Це нове свято нашої держави, мета якого — утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке коріннями сягає часів заснування Києва.

Наша Україна-ненька – самостійна, вільна, незалежна. Була, є і буде завжди. Ми є народом, нацією унікальної держави. Нас нічого й ніхто не зламає, не змусить стати на коліна, бо ми не раби. Свобода тече по нашим кровотокам, у битті наших сердець чується переможний клич наших предків – вітязів часів київських князів, славних воїнів-козаків та борців за незалежність УНР.

Наш обов’язок берегти наше історичне минуле, те, чого досягли наші предки, нашу єдність, разом робити все можливе, щоб наблизити довгоочікувану перемогу та виконати завдання, яке перед нами постало – захист конституційних прав, свобод та інтересів, збереження державної суверенності, територіальної цілісності й недоторканості державних кордонів.

Ця дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. Ми зрозуміли, що самі повинні творити свою долю. Україна й сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне життя. І усі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини та її незалежності.

Вигодянський сільський голова та виконавчий комітет, в першу чергу, дякують усім захисникам держави в боротьбі з московським окупантом. Схиляємо низько голови перед тими, хто віддав своє життя за незалежність.

Україна вистоїть і Переможе!

Від щирого серця зичимо Вам, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку та мирного неба над нашою Вітчизною!

Слава Україні!!!

Героям слава!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь