Вигодянська територіальна громада за ініціативи Вигодянського сільського голови активно долучилася до участі у зборі гуманітарної допомоги військовослужбовцям

Дата: 04.08.2022 13:38
Кількість переглядів: 210

Вигодянська територіальна громада за ініціативи Вигодянського сільського голови активно долучилася до участі у зборі гуманітарної допомоги да її доставці військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь в захисті нашої неньки України, забезпечують національну безпеку та оборону, дають відсіч і стримують збройну агресію російської федерації на Миколаївсько-Херсонському напрямку.

Працівники апарату сільської ради, фермери, працівники дитячих садочків і Василівського будинку культури та виконавчий комітет нашої громади зібрали гуманітарний вантаж, який держслужбовці Дерманчук Олексій Анатолійович та Ребрій Сергій Анатолійович разом з волонтерами на чолі з Олександрою Корчинською передали нашим мужнім воїнам на передову.

Цукор, вода, макаронні вироби, овочі, домашня випічка, цукерки, печиво, сухарі, консерви, мука та предмети особистої гігієни були передані нашим захисникам, які знаходяться у гарячих точках на півдні України.

Це не акція, це порив душі, який має велике значення. Ми намагаємось підтримати бійців, підбадьорюємо їх, – це все зміцнює їхній дух, підіймає настрій. Важливо щоб вони не забували, що їх чекають вдома.

Вигодянська сільська рада висловлює щиру вдячність всім, хто взяв активну участь у справі підтримки наших захисників. Саме такі наші вчинки додають наснаги нашим захисникам та наближають нас до ПЕРЕМОГИ.

Так тримати!

Ні кроку назад!

Ми обов’язково переможемо!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь