Вигодянська територіальна громада за ініціативи Вигодянського сільського голови активно долучилася до участі у зборі гуманітарної допомоги військовослужбовцям

Дата: 04.08.2022 13:38
Кількість переглядів: 199

Вигодянська територіальна громада за ініціативи Вигодянського сільського голови активно долучилася до участі у зборі гуманітарної допомоги да її доставці військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь в захисті нашої неньки України, забезпечують національну безпеку та оборону, дають відсіч і стримують збройну агресію російської федерації на Миколаївсько-Херсонському напрямку.

Працівники апарату сільської ради, фермери, працівники дитячих садочків і Василівського будинку культури та виконавчий комітет нашої громади зібрали гуманітарний вантаж, який держслужбовці Дерманчук Олексій Анатолійович та Ребрій Сергій Анатолійович разом з волонтерами на чолі з Олександрою Корчинською передали нашим мужнім воїнам на передову.

Цукор, вода, макаронні вироби, овочі, домашня випічка, цукерки, печиво, сухарі, консерви, мука та предмети особистої гігієни були передані нашим захисникам, які знаходяться у гарячих точках на півдні України.

Це не акція, це порив душі, який має велике значення. Ми намагаємось підтримати бійців, підбадьорюємо їх, – це все зміцнює їхній дух, підіймає настрій. Важливо щоб вони не забували, що їх чекають вдома.

Вигодянська сільська рада висловлює щиру вдячність всім, хто взяв активну участь у справі підтримки наших захисників. Саме такі наші вчинки додають наснаги нашим захисникам та наближають нас до ПЕРЕМОГИ.

Так тримати!

Ні кроку назад!

Ми обов’язково переможемо!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь