Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Вигодянська громада одна із двох ОТГ Одеської області, які долучилися до пілотного проєкту «Вихователь безпеки».

Дата: 12.08.2022 10:51
Кількість переглядів: 410

Вигодянська громада одна із двох ОТГ Одеської області, які долучилися до пілотного проєкту «Вихователь безпеки».

11 серпня 2022 року Вигодянський сільський голова Алла Рибачок, Савранський селищний голова Сергій Дужій, представники ГУНП в Одеській області, ГУ ДСНС України в Одеській області, Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації підписали меморандум про співпрацю та партнерство у рамках проєкту «Вихователь безпеки».

Цей проєкт дозволить громадам побудувати середовище для дітей вільне від булінгу, наркотиків і насильства. Вихователь безпеки – це цивільна особа, яка пройде відбір і навчання. А його основне завдання – виявлення і припинення правопорушень у межах навчального закладу, участь у превентивних заходах і внесення пропозицій щодо посилення безпечного освітнього середовища.

Участь у цьому проєкті для нас – це забезпечення кожного закладу освіти фахівцем, який виявлятиме, припинятиме і не допускатиме в подальшому правопорушень в дитячому середовищі, забезпечуватиме охорону безпеки під час проведення освітніх заходів, контролюватиме дотримання прав дитини на здобуття освіти, проводитиме профілактичну роботу з учасниками освітнього процесу.

Голова Савранської селищної ради Сергій Дужій та голова Вигодянської сільської ради Алла Рибачок, зі свого боку, наголосили, що питання безпеки дітей завжди було одним із пріоритетних для них, а нині, під час воєнного стану, і поготів. Тому вони не зволікаючи, одними з перших долучилися до проєкту «Вихователь безпеки», аби зробити свій вклад у покращення безпеки юних жителів своїх громад.

Після підписання меморандуму про співпрацю та партнерство, сторони обговорили аспекти подальшої роботи.

Наостанок Микола Семенишин начальник обласної поліції подякував всім присутнім за співпрацю, закликав всіх інших долучатися до проєкту та нагалосив, що вірить в успіх цього пілотного проєкту, його розширення та процвітання на території Одещини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь