Шановні жителі Вигодянської громади долучайтеся до охорони громадського порядку!!!

Дата: 12.08.2022 14:09
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

Шановні жителі Вигодянської громади!!!

Вже практично 6 місяців в нашій країні йде війна. Багато наших односельчан починаючи з лютого місяці пішли захищати нас з вами на передову. Але ті, хто залишився, не сиділи склавши руки – більшість з них записалися добровольцями в групи по охороні громадського порядку і протягом півроку сумлінно захищають наш спокій кожної ночі патрулюючи населені пункти громади та активно співпрацюючи з представниками поліції. Завдяки діяльності цих груп за весь цей час були знешкоджені декілька міток і маячків, виявлено представників ДРГ, попереджено випадки мародерства. Разом з дільничними офіцерами вони тримають під контролем усе, що відбувається на території ОТГ, та оперативно реагують на різні правопорушення.

На превеликий жаль, ряди добровольців зараз потроху скорочуються - хтось вийшов на роботу чи переїхав до іншої громади, або ж пішов до лав ЗСУ. Тому у нас існує нагальна потреба у залученні нових сил для забезпечення охорони громадського порядку.

Керівництво громади, беручи до уваги ситуацію в країні загалом, та результативність таких груп зокрема, хоче надалі підтримувати їх функціонування та запрошує всіх бажаючих приєднатися до наших груп по охороні громадського порядку й активно приймати участь у виявленні правопорушень та проведені заходів щодо їх попередження та усунення.

Всім добровольцям, які забезпечують наш спокій з самого початку війни, ми виносимо подяку за ваш вклад в охорону громадського порядку й нашої безпеки, за сумлінне виконання своїх обов’язків. Бажаємо вам невичерпних духовних і тілесних сил, міцного здоров’я, мужності й терпіння. Нехай Господь охороняє кожного із вас.

Чекаємо всіх бажаючих вступити до груп охорони громадського порядку у Вигодянській сільській раді з 9.00 до 15.30 з понеділка по п’ятницю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь