Шановні жителі Вигодянської громади долучайтеся до охорони громадського порядку!!!

Дата: 12.08.2022 14:09
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

Шановні жителі Вигодянської громади!!!

Вже практично 6 місяців в нашій країні йде війна. Багато наших односельчан починаючи з лютого місяці пішли захищати нас з вами на передову. Але ті, хто залишився, не сиділи склавши руки – більшість з них записалися добровольцями в групи по охороні громадського порядку і протягом півроку сумлінно захищають наш спокій кожної ночі патрулюючи населені пункти громади та активно співпрацюючи з представниками поліції. Завдяки діяльності цих груп за весь цей час були знешкоджені декілька міток і маячків, виявлено представників ДРГ, попереджено випадки мародерства. Разом з дільничними офіцерами вони тримають під контролем усе, що відбувається на території ОТГ, та оперативно реагують на різні правопорушення.

На превеликий жаль, ряди добровольців зараз потроху скорочуються - хтось вийшов на роботу чи переїхав до іншої громади, або ж пішов до лав ЗСУ. Тому у нас існує нагальна потреба у залученні нових сил для забезпечення охорони громадського порядку.

Керівництво громади, беручи до уваги ситуацію в країні загалом, та результативність таких груп зокрема, хоче надалі підтримувати їх функціонування та запрошує всіх бажаючих приєднатися до наших груп по охороні громадського порядку й активно приймати участь у виявленні правопорушень та проведені заходів щодо їх попередження та усунення.

Всім добровольцям, які забезпечують наш спокій з самого початку війни, ми виносимо подяку за ваш вклад в охорону громадського порядку й нашої безпеки, за сумлінне виконання своїх обов’язків. Бажаємо вам невичерпних духовних і тілесних сил, міцного здоров’я, мужності й терпіння. Нехай Господь охороняє кожного із вас.

Чекаємо всіх бажаючих вступити до груп охорони громадського порядку у Вигодянській сільській раді з 9.00 до 15.30 з понеділка по п’ятницю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь