Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

З нагоди святкування Дня Незалежності України та Дня Державного прапора України 20-21 серпня у Вигодянській ОТГ пройшла ІІ Спартакіада Вигодянської сільської ради «Україна назавжди».

Дата: 22.08.2022 13:51
Кількість переглядів: 212

З нагоди святкування Дня Незалежності України та Дня Державного прапора України 20-21 серпня у Вигодянській ОТГ пройшла ІІ Спартакіада Вигодянської сільської ради «Україна назавжди». Мешканці громади змагалися у турнірах з шахів і шашок, баскетболі, настільному тенісі (парний розряд; індивідуальний), волейболі, міні-футболі та футболі.

У Кам’янці 20 серпня пройшли шашковий та шахматний турніри. На ряду з постійними учасниками таких змагань участь брали і новачки. Третє місце у змаганнях з шашок здобув Аветісян Тигран, другу сходинку – Гуцул Сергій, третю – Наконечний Ігор.

Результати першості з шахів такі. І місце - Гапоненко Юрій, ІІ місце - Аветісян Тигран, ІІІ місце - Майсак Олег.

Після запеклої боротьби у турнірі з настільного тенісу, місця для учасників розподілилися наступним чином: парний розряд: І місце - Аветісян Норік та Наконечний Ігор, ІІ місце - Хмельницький Віктор та Хмельницька Ірина, ІІІ місце - Демчук Сергій та Гуцул Сергій; індивідуальний розряд: І місце - Наконечний Ігор, ІІ місце - Аветісян Норік, ІІІ місце - Демчук Сергій.

Турнір з баскетболу три на три, у якому перемогу виборола команда с. Вигоди, проходив у спортивному залі Кам’янського ліцеї.

Після запеклих двобоїв, півфіналах, у матчі за третє місце та у фіналі підсумки турніру з міні-футболу виявилися такими: третє місце посіла команда с. Вигода І, друге місце дісталося команді с. Секретарівка, перше місце виборола команда с. Кам’янка. У номінаціях: кращий захисник перемогу отримав Савочкін Анатолій, кращий гравець - Демчук Сергій, кращий воротар - Ярема Ігор.

Традиційний турнір з волейболу зібрав амбіційні та вмотивовані команди з сіл Вигода, Сектератівка та Паліївка. Змагання проходили за традиційною системою: ігри в групах (дві групи), півфінали, матч за третє місце і фінал. ІІІ місце виборола команда с. Секретарівка, ІІ місце – команда с. Вигода, І місце – команда с. Паліївка. Кращим блокуючим серед волейболістів став Діхтяренко Анатолій, кращим зв’язуючийм - Буряк Ірина, кращим нападаючим - Карнаухов Дмитро.

Завершував нашу ІІ Спартакіаду двобій між командами с. Петрове (гравці с.Петрове та с.Дослідне) та команда с.Кам’янка (гравці сіл Кам’янка, Червона гірка, Секретарівка та Василівка) на футбольному полі с. Петрове. Кубок чемпіона у футбольному матчі отримала команда с. Кам’янка. Найкращим гравцем турніру фахівці визнали Цанга Валерія.

Усі переможці нагороджені кубками, медалями, почесними грамотами та цінними призами від Управління ОКМС Вигодянської сільської ради.

Ми від щирого серця дякуємо всім учасникам та вболівальникам за активну участь та підтримку. Бажаємо всім вам всього найкращого, миру, здоров’я та наснаги на нові перемоги та звершення. Чекаємо всіх у наступному році на ІІІ Спартакіаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь