Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2022 10:44
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Шановні жителі Вигодянської громади!!!

Вигодянський сільський голова Алла Рибачок та виконавчий комітет сільської ради вітає мешканців з Днем Державного Прапора України!!!

Сьогодні по всій країні відзначають День Державного Прапора України. В усіх містах і селах піднімаються національні знамена. Це наш історичний дух, це наша гордість, слава і велич нації.

З цим символом Український народ утвердив свою державність, соборність і самостійність, з ним українці йшли на захист своїх прав та свобод під час Революції Гідності, під цим символом сьогодні наші воїни захищають рідну землю від окупантів.

У мить, коли здіймається і майорить Прапор України та звучить Державний Гімн – відчувається піднесення, яке сповнює наші серця гордістю за рідну країну.

Нам випала велика історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу. Боляче про це говорити у святкові дні, але за неї Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя.

Найголовніше – впевнено йти вперед та боротися за перемогу. Тому завдання українців – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти до цього максимум зусиль. Адже від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки.

Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас.

Від усього серця бажаю Вам, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині.

Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

З повагою сільський голова Алла Рибачок та виконавчий комітет Вигодянської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь