Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Благодійні фонди та меценати продовжують підтримувати мешканців Вигодянської громади і надавати необхідну гуманітарну допомогу

Дата: 25.08.2022 11:28
Кількість переглядів: 497

Благодійні фонди та меценати продовжують підтримувати мешканців Вигодянської громади і надавати необхідну гуманітарну допомогу.

В умовах військової агресії російської федерації проти України надзвичайно важливою є підтримка та допомога тим, хто її потребує.

Завдяки злагодженій роботі, яку було проведено сільським головою, директором КУ "ЦНСП" та апаратом сільської ради сумісно з Благодійним фондом "РАНОК ВІДРОДЖЕННЯ" та волонтерами-представниками міжнародних організацій з Великобританії, 23 серпня було роздано 50 продовольчих пакунків внутрішньо переміщеним особам, людям похилого віку, малозабезпеченим сім'ї, та всім, хто опинився у скрутних життєвих умовах.

До одного продуктового набору входили рис, цукор, рибні та овочеві консерви, макарони, газована вода, молоко, локшина та суп швидкого приготування, печиво, чай та джем.

Також іноземні гості завітали до Вигодянської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та передали необхідні медичні засоби та препарати, що були розподілені між трьома амбулаторія нашої громади.

У розмові з головним лікарем Вигодянської амбулаторії англійці зазначили, що забезпечення місцевої медичної системи всім необхідним є важливою складовою стабільності та готовності до будь-якого навантаження у ці непрості воєнні часи й вони готові надалі допомагати нашим медичним закладам.

Серед іноземців, котрі завітали до нашої ОТГ був лікар, який оглянув та надав консультацію декільком мешканцям з серйозними проблемами зі здоров'ям.

Вигодянська сільська рада висловлює щиру вдячність БФ "РАНОК ВІДРОДЖЕННЯ" та їх іноземним партнерам. Ми віримо, що взаємопідтримка і розуміння, готовність відгукуватися на потреби та вчасно реагувати на виклики, неодмінно допоможуть нам перемогти.

"На превеликий жаль, війна не закінчується, а допомоги потребують все більше людей. Не тільки через військові дії, а й через важку економічну ситуації. Саме тому сподіваємося на подальшу підтримку Вигодянської громади благодійними організаціями, в свою чергу, ми будемо робити все, щоб підтримувати мешканців нашої ОТГ" - наголосила директор КУ "ЦНСП" Лариса Шушман.

Щиро дякуємо за допомогу!

Разом ми сила!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь