Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

У період 25-29 серпня в усіх закладах загальної середньої освіти Вигодянськоі сільської ради були проведені серпневі конференції з педагогічними працівниками

Дата: 30.08.2022 09:24
Кількість переглядів: 468

У період 25-29 серпня в усіх закладах загальної середньої освіти Вигодянськоі сільської ради були проведені серпневі конференції з педагогічними працівниками.
Підведення підсумків роботи в умовах воєнного стану та організаційних питань нового навчального року обговорювали на робочих конференціях педагогічних працівників за участі Вигодянського сільського голови, керівница Управління ОКМС та представників батьківської громадськості.
Проведення конференцій полягає в тому, щоб визначити пріоритетні напрямки роботи щодо виконання державної програми розвитку освіти, реалізації державної політики в системі загальної середньої та позашкільної освіти, проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначити досягнення, позитивне в роботі педагогічних колективів, а разом з тим загострити увагу на помилках та прогалинах в роботі, намітити шляхи вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами.
В кожного директора і в кожному навчальному закладі своя модель школи. Багато цікавого кожен директор розповів про свої плюси та мінуси, над чим ще будуть працювати протягом нового навчального року.
Головним питанням порядку денного семи проведених конференцій було про організований початок 2022-2023 навчального року.
У зв’язку з воєнним станом, 2022-2023 навчальний рік ми розпочинаємо дистанційно. На сьогодні батьківські колективи висловили бажання проводити навчання дітей у форматі онлайн. Але ми зможемо переглянути форму навчання, коли це дозволить безпекова ситуація.
Обговоренню підлягали методи, інструменти і форми навчання. Адже головним сьогодні є підняття рівня викладання в умовах дистанційного режиму. Саме якість освіти є пріоритетним напрямком розвитку освітньої галузі. Кожен педагог повинен розуміти, що надання якісних освітніх послуг – це його головне завдання, незалежно від того, як він здійснює свою діяльність офлайн чи онлайн. Ми живемо в часі постійних змін, тому повинні бути готові до навчання впродовж життя.
Освіта – це ще один фронт нашої країни і ми його будемо впевнено тримати. Оскільки освіта і культура – це те основне, за що ми будемо боротися на нашій мирній території, щоб наші діти  були освічені та отримували якісну освіту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь