Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

ВИГОДЯНСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА АЛЛА РИБАЧОК ПРОВЕЛА РОБОЧУ НАРАДУ ЗІ СТАРОСТАМИ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ

Дата: 31.08.2022 15:13
Кількість переглядів: 449

Вигодянський сільський голова Алла Рибачок провела чергову робочу нараду зі старостами Березанського, Василівського, Кам’янського та Секретарівського старостинських округів. У зустрічі взяли участь начальник фінансового управління Ольга Лаптєва, начальник управління ОКМС Валентина Грабовська, дільничий інспектор Олександр Олійник та директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Лариса Шушман.

Алла Юріївна ознайомилася з поточним станом справ у селах громади, вислухала питання та пропозиції від старост, розглянула низку звернень.

Загалом, на нараді піднімалися та обговорювалися питання, що потребують уваги з боку місцевої влади.

Зокрема розглянули питання щодо підготовки до осінньо-зимового періоду та  проведення термомодернізації. З метою підвищення рівня свідомості мешканців громади  старостам доручено по старостинським округам в людних місцях та на адмінбудівлях розмістити відповідну інформацію.

Лариса Шушман –  директор КУ «Центр надання соціальних послуг» , звітувала про виконання заходів по забезпеченню мешканців громади, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, гуманітарною допомогою. Робота в цьому напрямку й надалі буде продовжуватись. Ніхто із жителів, які потребують нагальної допомоги, не буде обділений увагою.

Було піднято питання, яке підлягає нагальному вирішенню –незаконна вирубка зелених насаджень лісосмуг, яка активізувалася з наближенням холодної пори року та збільшенням цін на тверде паливо. Як наголосили присутні, такі дії населення можуть привести до негативних наслідків у майбутньому.За результатами обговорення питання було вирішено здійснювати ретельний нагляд та застосовувати покарання в разі виявлення правопорушників.

 Проблемним та болісним є питання порушення правил торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями у заборонений  час доби та продаж алкоголю без ліцензії .Дані правопорушення тягнуть за собою накладення штрафу. Присутні на нараді вирішили посилити контроль стосовно недопущення визначених порушень законодавства  та залучити представників поліції для проведення перевірок та обстежень.

Також були підведені підсумки заходів які були проведені до Дня Незалежності України  в селах громади та виділені особливі моменти для подальшої успішної роботи в цьому напрямку.

Одним з питань обговорення було порушення комендантської години жителями громади, не всі  дотримуються умов комендантської години, яка є питанням безпеки громадян та заходом, необхідним для боротьби з диверсійними групами ворога, а також для сприяння виконанню завдань ЗСУ. Систематично групами добровольчих формувань здійснюється фіксація правопорушень.

За результатами наради Алла Рибачок дала доручення відповідним посадовцям і встановила чіткі терміни їх виконання.

Слід зазначити, що такі наради є щотижневими, оскільки надзвичайно важливим є постійний багатосторонній конструктивний діалог між селами та старостинськими округами громади і Вигодянською сільською радою, усіма її структурними підрозділами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь