Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Вітаємо всіх працівників освітньої сфери,їхніх вихованців та батьків з першим осіннім святом –Днем Знань!!!!

Дата: 01.09.2022 15:07
Кількість переглядів: 432

Навчальний рік починається для всіх по різному,але важливо що він починається.

Сьогодні свято 1 вересня відрізняється від усіх попередніх, і навчальний рік всі почнуть по-різному , далеко від дому, в інших країнах, дистанційно та очно – але все ж таки головне, що навчання розпочнеться.

На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни наші діти продовжують вчитися в школах та здобувати знання.

День знань - завжди урочистий і зворушливий, сьогодні він став справжнім викликом, адже навчання розпочнеться в країні, де триває війна. Захоплюємося мужністю й силою педагогів, дітей та їхніх батьків, які попри все повертаються до навчання

Для учнів, учителів та батьків свято 1 вересня завжди хвилююче та грандіозне. Хтось вперше почує шкільний дзвінок, хтось стане випускником своєї школи, а на когось чекають нові відкриття у старшому класі.

По всіх освітніх закладах громади пролунав перший дзвоник ,урочиста лінійка була проведена з дотриманням вимог встановлених владою.

Навіть в такий важкий час хочеться щоб наші першокласники запам’ятали свій перший дзвоник ,а одинадцятикласники та девятикласники в останній раз пішли на свято першого дзвоника в рідній школі. Завдяки нашим освітнім працівникам,школярам та батькам це все стало можливим.

В цей святковий день до урочистої лінійки долучилася голова сільської ради Алла Рибачок , з щирими побажаннями та подарунками вона привітала наших першокласників .

Кожному першокласнику було вручено набір канцелярського приладдя, який стане доречним в навчанні.

Настоятель Свято –Тетянівського храму - Вадим Рудий висловив свої привітання та благословення в усіх починаннях школярам, побажав миру та наснаги.

Також приєдналися до привітань з найкращими побажаннями директора шкіл та старости старостинських округів.

Дякуємо кожному педагогічному працівнику за терпіння ,новаторський підхід і винахідливість. І виримо,що скоро наші вчителі будуть спілкуватися зі своїми учнями не через екрани гаджетів, а вживу.

Бажаємо всім учасникам освітнього процесу пізнавальних і змістовних уроків у віртуальних класах.

Знання – найцінніша інвестиція в майбутнє особистості, майбутнє всієї країни. З вірою в перемогу – в дорогу до джерел життєдайної мудрості.

Щиро вітаємо з Днем знань!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь