Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

5 вересня 2022 року Вигодянським сільським головою Аллою РИБАЧОК проведено робочу нараду з працівниками фінансового управління та відділу земельних відносин з розроблення заходів щодо наповнення сільського бюджету громади у 2022 році

Дата: 06.09.2022 14:12
Кількість переглядів: 327

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

5 вересня 2022 року Вигодянським сільським головою Аллою РИБАЧОК проведено робочу нараду з працівниками фінансового управління та відділу земельних відносин з розроблення заходів щодо наповнення сільського бюджету громади у 2022 році.

Голова громади наголосила, що одним з найважливіших питань є наповнення бюджету і для цього необхідно мобілізувати всі можливі резерви.

В ході наради головним спеціалістом відділу земельних відносин Милославом ГОФМАНОМ презентовано програму, яка передбачає інформацію щодо обліку землі, платників земельного податку по кожному власнику майна, домогосподарству та заборгованості по земельному податку в розрізі населених пунктів.

Дану програму погоджено фінансовим управлінням, при обговоренні якої начальник фінансового управління Ольга ЛАПТЄВА акцентувала увагу учасників наради на важливості цього питання.

Після обговорення заходів з наповнення бюджету начальник відділу земельних відносин Олександр ОХНАРОВИЧ ознайомив присутніх з презентаційним матеріалом пілотного проекту Агенцієї «Феодал-Ленд» з проведення інвентаризації земельних ділянок, в тому числі паїв, що використовуються без правовстановлюючих документів, договорів оренди та земель комунальної, державної форм власності колишньої Василівської сільської ради .Вигодянській сільській раді безкоштовно надано допуск до даної програми тривалістю один місяць з метою надання можливості оцінити ефективність її використання.

Закінчуючи нараду сільський голова Алла РИБАЧОК зазначила, що основною тезою цієї наради є недопущення безпідставного зменшення темпів надходжень відносно попереднього року та активізації роботи з наповнення бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь