Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

З 5 вересня в Вигодянській сільській раді стартував місяць роботи зі старостами

Дата: 09.09.2022 12:07
Кількість переглядів: 300

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

На першому тижні була організована взаємодія зі старостою Кам’янського старостинського округу Володимиром БОКІЄМ, відповідно до поставлених завдань була проведена низка нарад.

На протязі тижня, кожного дня було проведено робочі наради за участю голови сільської ради Алли РИБАЧОК ,старости Кам’янського старостинського округу Володимира БОКІЯ та начальника відділу фінансового управління Ольги ЛАПТЄВОЇ,начальника відділу земельних відносин Олександра ОХНАРОВИЧА, в.о.начальника відділу доходів та видатків бюджету Фінансового управління Аліни КНИШУК ,головного спеціаліста –землевпорядника відділу земельних відносин Милослава ГОФМАНА та касира відділу земельних відносин Тетяни КІПЕР.

Найважливішим питанням залишається наповнення місцевого бюджету ,для цього треба залучити всі можливі ресурси.

Тетяна КІПЕР – касир відділу земельних відносин , наголосила, що важливим внеском є сплата земельного податку . Сплата податку – є цінний внесок у місцевий бюджет сільської ради. Від наповнення місцевого бюджету залежить надання фінансування для шкіл та дитячих садочків, а також надання допомоги нашим захисникам на фронті та мешканцям громади які кожного дня звертаються за наданням матеріальної допомоги . Адже вчасно сплачені кошти є тим фінансовим ресурсом, який гарантує нашій громаді повноцінну життєдіяльність і безпеку в умовах війни.

На нарадах були обговорені земельні питання .

Милослав ГОФМАН - головний спеціаліст – землевпорядник відділу земельних відносин позначив на карті земельні ділянки які знаходяться у володінні фермерських господарств та земельні ділянки на яких знаходяться нежитлові будинки. Була проведена робота з виявлення земельних ділянок що знаходяться за межами населених пунктів та є не інвентаризованими.

Староста Володимир БОКІЙ акцентував на важливості виявлення земельних ділянок з не присвоєними кадастровими номерами та подальшого їх оформлення .

Головою сільської ради була поставлена задача здійснювати постійний моніторинг за земельними ділянками, та організувати відділу земельних відносин зустріч з власниками земельних ділянок на яких знаходяться нежитлові будівлі.

Продовжуємо і далі плідно працювати для розквіту громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь