Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Головою Вигодянської сільської ради Аллою РИБАЧОК було проведено нараду зі старостами старостинських округів та директорами комунальних підприємств

Дата: 13.09.2022 17:29
Кількість переглядів: 329

Головою Вигодянської сільської ради Аллою РИБАЧОК було проведено нараду зі старостами старостинських округів та директорами комунальних підприємств Долучилися до дискусії заступник голови Олексій ДЕРМАНЧУК, нач. відділу фін. управління –Ольга ЛАПТЄВА,нач. відділу бух. обліку –головний бухгалтер –Анна ЛІЩИНСЬКА,гол. спеціаліст з юр. питань –Каріна МОЛЧАНОВА та в.о.директора КЗ «Центр культури та дозвілля» -Алла КУЧЕР.

В ході зустрічі були обговорені проблемні питання які виникають під час роботи.

Найважливішим питання є створення Громадського формування з охорони громадського порядку яке буде діяти по території всієї Вигодянської громади.

Формування створюється як громадське об’єднання на добровільних засадах з метою сприяння органам місцевого самоврядування,правоохоронним органам та органам державної влади у запобіганні та припиненні адміністративних та кримінальних правопорушень,захисті життя та здоров’я громадян,інтересів суспільства та держави від протиправних посягань , а також рятуванні людей від стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій.

Головним спеціалістом з юридичних питань був представлений на розгляд Статут громадського формування,в якому визначені основні засади та положення діяльності членів формування, вони будуть наділені широким колом прав та повноважень задля здійснення охорони громади.

Велика увага була приділена питанню проведення Дня прибирання зелених зон та благоустрою території сільської ради на підтримку міжнародної соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій – Всесвітній день прибирання та благоустрою територій «World Clean Up Day !» під гаслом «Хай небо буде мирним, Україна чистою»,який відбудеться 16, а саме було визначено час та місця де буде проведено прибирання.До заходу також долучаться працівники закладів освіти,культури ,комунальних підприємств та апарату сільської ради.

На нараді були розглянуті питання винесені на розгляд виконавчого комітету та сесії. Зокрема були досліджені фінансові та земельні питання Важливим є питання щодо затвердження цільової програми соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб. Вигодянська сільська рада не припиняє піклування про внутрішньо переміщених осіб, що проживають на нашій громаді, адже зараз в умовах воєнного стану вони потребують підтримки та допомоги.

Разом ми зробимо нашу громаду краще!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь