Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Проведено чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради під головуванням сільського голови Алли РИБАЧОК.

Дата: 15.09.2022 15:56
Кількість переглядів: 269

У ході засідання було розглянуто багато важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Згідно плану роботи виконавчого комітету сільської ради обговорили звіти про проведену роботу директорів закладів загальної середньої освіти Вигодянської сільської ради протягом 2021/2022 навчального року,а саме директора Березанського ліцею - Наталії МЕЛЬНИКОВОЇ та директора Петрівського ліцею –Наталії ВОЙТЕНКО.

Заслухали інформацію від в.о.директора КЗ «Центр культури, дозвілля та туризму» - Алли КУЧЕР про відзначення Всеукраїнського дня довкілля, Дня працівників освіти на території сільської ради, а також відзначення Дня українського козацтва та Дня захисників та захисниць. Планується проведення різноманітних цікавих заходів з залученням всіх охочих. Перелік заходів присвячених вище зазначеним святам, дата та час проведення буде незабаром оприлюднено.

Під час засідання були розглянуті питання щодо надання матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення. Одноразова грошова допомога надається соціально незахищеним громадянам: особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, непрацюючим та малозабезпеченим особам, онкохворим громадянам та іншим громадянам, які внаслідок недостатньої матеріальної забезпеченості потребують допомоги або соціальної підтримки. Допомога також надається у разі тривалої хвороби, смерті близьких родичів, сім’ям та інших особливих обставин.

Також з метою удосконалення подальшої роботи членами виконавчого комітету були розглянуті питання щодо внесення змін до рішень виконавчого комітету.

В результаті проведеного засідання виконавчого комітету були прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь