Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Сьогодні в Вигодянській громаді пройшов День прибирання зелених зон та благоустрою території сільської ради на підтримку міжнародної соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій – Всесвітній день прибирання та благоус

Дата: 16.09.2022 18:28
Кількість переглядів: 313

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні в Вигодянській громаді пройшов День прибирання зелених зон та благоустрою території сільської ради на підтримку міжнародної соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій – Всесвітній день прибирання та благоустрою територій «World Clean Up Day !» під гаслом «Хай небо буде мирним, Україна чистою»

До заходу долучилися працівники закладів освіти та культури, комунальних підприємств, апарату сільської ради та вийшли на прибирання узбіччя дороги, яка веде до села Вигода, збирали сміття, обрізали дерева. Загалом проведена велика робота.

Також,що є дуже важливим,що в проведенні заходу взяла участь наша молодь,яка усвідомлює важливість очищення зелених зон.

День прибирання - це нагода для кожного продемонструвати громадянську позицію, небайдужість до стану навколишнього середовища, зрештою, повагу та любов до рідного краю!

Висловлюємо щиру подяку всім і кожному, хто долучився роботою, технікою до організації благоустрою в нашій громаді, за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання населених пунктів. Шана всім, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою нашої території.

Звертаємось до жителів, водіїв та гостей нашої громади з проханням дотримуватись чистоти й охайності на автомобільних дорогах та на території населених пунктів, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати природу!

Спільними зусиллями зробимо територію нашої громади чистою і комфортною, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку.

ПАМ’ЯТАЙТЕ -чистота, порядок та благоустрій нашої території залежить від кожного з нас!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь