Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 19.09.2022 13:55
Кількість переглядів: 337

17 вересня 2022 року вокальний колектив " Берегині", дует "Журавки", дует Комплімент", дует "Подружки " , кавер - дует "Сюрприз", тріо "Різні", Максим Готко, дует "Калина" та Анжела Гончарова завітали до с.Вигода, щоб подарувати гарний настрій та наблизити перемогу України.

Захід спрямований на підтримку наших військових Збройних Сил України. Адже українські захисники – це наша гордість, взірець мужності, свідомості й самопожертви, непорушна сила між страхіттями війни й життям мирних людей! Усі кошти, які зібрані під час проведення заходу спрямують на підтримку Збройних Сил України.

У важкі для країни дні, кожен допомагає нашим Захисникам та Захисницям, як може. Митці нашого села також не залишаються осторонь, своєю творчістю підтримують бойовий дух солдатів.

Однією із частин заходу був благодійний ярмарок .Його учасники приготували смачну випічку та страви для продажу,а також були представлені виготовлені власноруч вироби.Жителі та гості села зібралися, аби долучитися до збору коштів на підтримку наших військових-земляків, які зараз боронять державу від російської агресії. Організаторами концерту стали працівники Вигодянської філії «Центру культури,дозвілля та туризму».

Щиро дякуємо ініціаторам та організаторам цього заходу, а також його учасникам та всім мешканцям села які долучилися до збору коштів на потреби збройних сил України і своїми внесками у нашу спільну справу наблизили нас до Перемоги.

Разом ми незламні, разом ми сила!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь