Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

21 вересня 2022 року Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК провела щотижневу оперативну нараду за участю секретарів сільської ради, заступника, керівників структурних підрозділів сільської ради та її апарату

Дата: 21.09.2022 16:45
Кількість переглядів: 225

21 вересня 2022 року Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК провела щотижневу оперативну нараду за участю секретарів сільської ради, заступника, керівників структурних підрозділів сільської ради та її апарату.

У ході проведення наради заступник, керівники відділів та управлінь сільської ради доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні завдання на поточний тиждень, було обговорено низку актуальних питань життя громади. А саме розглядалися такі питання як виконавської дисципліни, звернення громадян, проведення тендерних закупівель, внесення відомостей про дітей, позбавлених батьківського піклування до системи E-діти, залучення благодійних організацій на території громади для надання гуманітарної допомоги.

За результатами наради, Аллою Юріївною взято на контроль найважливіші питання, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь