Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

23 вересня депутати Вигодянської сільської ради під головування сільського голови Алли РИБАЧОК зібралися на чергову 24 сесію.

Дата: 23.09.2022 16:48
Кількість переглядів: 188

23 вересня депутати Вигодянської сільської ради під головування сільського голови Алли РИБАЧОК, за участю членів виконавчого комітету, начальниів відділів та управлінь, старост старостинських округів, зібралися на чергову 24 сесію. На порядок денний було винесено 17 питань.

Ключовими питаннями порядку денного стали затвердження двох програм підтримки та соціального захисту незахищених верств населення, а саме, Програма підтримки та соціального захисту внутрішньо переміщених осіб на 2022-2023 роки та Програма надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2022-2023 року.

Одне рішення, прийняте сесією, продиктоване вимогами воєнного стану. Це рішення «Про утворення громадського формування з охорони громадського порядку та погодження статуту формування». Формування буде створено як громадське об'єднання на добровільних засадах з метою сприяння органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам, органам виконавчої влади, а також посадовим особам у запобіганні та припиненні адміністративних правопорушень і злочинів, захисті життя та здоров'я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, а також у рятуванні людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій.

Також з важливого – депутати прийняли:

Про затвердження розпоряджень по Вигодянській сільській раді, прийнятих в міжсесійний період та наказів по управлінню освіти, культури, молоді та спорту Вигодянської сільської ради прийнятих в міжсесійний період;

Про затвердження штатних розписів закладів загальної середньої освіти Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області;

Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для комунального підприємства «Вигодянський сількомунгосп «Водограй»;

Про прийняття на баланс Вигодянської сільської ради пожежного автомобіля.

Окрім того, розглянуто питання у сфері фінансових відносин та бюджетоутворення.

По усіх питань, що розглядалися на сесії, майже одноголосно були прийняті відповідні рішення.

Детальніше з усіма рішеннями, прийнятими депутатами на сесії, та результатами поіменного голосування ви зможете ознайомитися на офіційному сайті Вигодянської громади у терміни передбачені законодавством.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь