Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

У Вигодянській громаді 90-річний ювілей відзначили три мешканки!

Дата: 27.09.2022 12:47
Кількість переглядів: 225

У серпні та вересні місяці у Вигодянській громаді своє 90-річчя відзначили: мешканка села Кам’янка Авдєєва Надія Василівна (15.08.1932 р.н), мешканка села Петрове Козерюк Олександра Михайлівна (30.08.1932 р.н.) та мешканка села Вигода Кармаліта Євгенія Якимівна (27.09.1932 р.н.).

З нагоди такої поважної дати до іменинниць з поздоровленнями завітали голова Вигодянської сільської ради Алла РИБАЧОК, старости Кам’янського та Березанського старостинських округів, Володимир БОКІЙ та Світлана ВЛАДИЧЕСКУ, начальник відділу соціального захисту населення Наталя СААКЯН.

Ювілярам подякували за невтомну працю, побажали міцного здоров’я, бадьорості, довголіття, мирного неба, спокою і Божої опіки. Гості щиро віншували довгожительок квітами та подарунками. Довгожителі є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню.

Шановні ювіляри!

Ваш ювілей — черговий доказ того, що 90 років — це зовсім не похилий вік. Низький уклін вам за ту складну життєву дорогу, по якій Ви пройшли гідно, будучи учасником історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління.

Бажаємо Вам міцної пам’яті, гострого зору, прекрасного самопочуття, уваги й турботи рідних! Будьте здорові, завжди в піднесеному настрої і оточені затишком і комфортом! Дай Вам Боже ще багато світлих днів і щасливих років. Вигодянська громада пишається, що має таких поважних ювілярів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь