Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання від сільського голови з Днем людей похилого віку та Днем ветерана

Дата: 01.10.2022 08:32
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади.

Це свято не лише дає можливість нагадати кожному про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі держави, її культури та взаємозв’язку поколінь.

Ми рідко замислюємося над тим, хто ж такі «люди похилого віку», чим маємо їм завдячувати. Проте, ми маємо усвідомлювати що, це люди, які володіють неоціненним багатством - досвідом, знаннями, вміннями та мудрістю.

Цей день — символ єдності поколінь, нагода сказати вам, шановні наші батьки, представники старшого покоління, дорогі ветерани, теплі слова подяки за ваш внесок у розвиток нашого краю, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. Ви зберегли і пронесли через все своє життя гідність, віру, любов, а ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна життєва позиція – гідний взірець для наслідування нам та нашим дітям.

З нагоди цього свята прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей – це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді. Низький Вам доземний уклін, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все, що Ви зробили для своїх нащадків. Бажаємо вам добра і здоров’я, родинного затишку, любові і тепла ваших рідних! Довгих і щасливих вам років життя! Радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!

З повагою Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК та виконавчий апарат сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь