Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

У Вигодянській громаді пройшли заходи до Дня дошкілля

Дата: 01.10.2022 12:56
Кількість переглядів: 207

День дошкілля – українське загальнодержавне свято, засноване у 2011 році. Ідея цього свята – допомогти суспільству звернути увагу на дитячий садок, дошкільну освіту в цілому і на надзвичайно важливу, нелегку роботу вихователів.

З нагоди чудового свята, Всеукраїнського дня дошкілля, яке відзначають 27 вересня 2022 року, в садочках нашої громади були організовані святкові заходи за участі колективів та артистів-аматорів філій КЗ «Центр культури та дозвілля» Вигодянської сільської ради і представників Управління ОКМС.

У своїх привітаннях виступаючі відзначили, що професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи, адже виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху має надзвичайно важливе значення.

На жаль, у зв’язку з військовим станом у країні через повномасштабне вторгнення рф, що триває 7 місяців, свята проводили без маленьких й дорослих глядачок і глядачів, кожен у своєму закладі.

Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

Ми висловлюємо слова вдячності вихователям та всім працівникам дошкільних закладів за Вашу працю. Дякуємо за порозуміння та співпрацю, невичерпне терпіння та внесок у розвиток дошкілля. Цінуємо та пишаємося кожним з Вас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь