Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Заходи до Дня людей похилого віку та Дня ветерана у Вигодянській громаді

Дата: 01.10.2022 15:46
Кількість переглядів: 291

Відповідно до розпорядження сільського голови Алли РИБАЧОК за №165-СР від 28.09.2022 року у Вигодянській громаді протягом двох тижнів проходять заходи з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

В рамках акції «Поспішайте творити добро» працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг» відвідали на дому одиноких та одиноко проживаючих людей похилого віку з низькою руховою активністю та осіб, які не можуть самостійно пересуватися за станом здоров’я, привітали зі святом та вручили продуктові набори, придбані Вигодянською сільською радою. Також одним із заходів акції, що проходив 29 вересня – 01 жовтня 2022 року у населених пунктах громади, стала безкоштовна послуга перукаря для потребуючих людей віком 65+. Всі бажаючі могли зробити стильну стрижку й укладку в чудових та приємних майстринь.

Заразом у будинках культури населених пунктів нашої громади поважних мешканців частували різними смаколиками та напоями. В ході нетрадиційного спілкування за святковим столом, лунали спогади прожитих років, які символізують самовіддану працю, відданість рідному краю. Пенсіонери отримали багато задоволення та позитивних емоцій.

Виносимо подяку майстрам перукарської справи Аліні Киращук, Олені Москальовій, Ользі Парфентьєвій, Соні Самойловій, Людмилі Лубенець, Олені Матюшевій, Галина Сорохан, за приділену увагу та час, за небайдужість до людей, за гарний настрій і емоції, які ви подарували.

Нагадуємо всім людям похилого віку, 03 жовтня у громаді стартує тиждень профілактичного медичного огляду у сімейного лікаря. Запрошуємо вас відвідати свого сімейного лікаря й потурбуватися про себе та своє здоров’я!

Якщо молодість життя можна порівняти з весною, то пора осені – це пора людей старшого та похилого віку. В цю пору людина починає, як і в природі збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя дають віддачу, приходить справжня мудрість життя, людина ділиться накопиченим роками досвідом і потребує від близьких та оточуючих поваги та уваги.

Саме тому другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана. Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Він дозволяє висловити глибоку пошану до людей, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств.

Вигодянська сільська рада бажає всім міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові. Із святом Вас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь