У Вигодянській громаді пройшли заходи до Дня працівника освіти

Дата: 02.10.2022 16:11
Кількість переглядів: 352

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У першу неділю жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

29-30 вересня 2022 року у навчальних закладах Вигодянської громади пройшли урочистості з нагоди Дня працівника освіти, які організували Управління ОКМС та КЗ «Центр культури та дозвілля» з допомогою талановитих артистів-аматорів нашої громади.

Для привітань та висловлення слів вдячності на урочистості завітали представники місцевого самоврядування, Управління ОКМС, КЗ «Центр культури та дозвілля», старости старостинських округів. Кожен з них не шкодував побажань, які зігрівали серці осіннього дня, для освітян за їх самовідданість та невтомну працю.

Чудовий настрій і заряд енергії отримали всі присутні на заходах, які пройшли невимушено та наповнились прекрасними моментами, які назавжди закарбуються у пам’яті і серцях працівників освіти.

Великий Гете вважав, що тих, у кого вчимося ми, правильно називають вчителями нашими, але не всяк, хто вчить нас, заслуговує це ім'я. Учитель - це не просто професія, це покликання! Адже ці люди - вчителі, педагоги, своєю працею, даруючи свої знання учням, роблять великий внесок у розвиток людської особистості, і тим самим у розвиток нашого суспільства.

Прийміть щиру вдячність за вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов. Нехай ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь