Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА АЛЛА РИБАЧОК ПРОВЕЛА НАРАДУ З ПІДГОТОВКИ ДО ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ І ДНЯ КОЗАЦТВА

Дата: 11.10.2022 17:16
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА АЛЛА РИБАЧОК ПРОВЕЛА НАРАДУ З ПІДГОТОВКИ ДО ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ І ДНЯ КОЗАЦТВА

Сьогодні відбулась нарада з підготовки до проведення заходів з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць і Дня козацтва в громаді. Нараду провела сільський голова Алла Рибачок із секретарями Ганною Ясінковської та Катериною Гюльахмедовою, начальником Управління освіти, культури, молоді та спорту Валентиною Грабовською, директором комуналього закладу «Центр культури, дозвілля та туризму» Вигодянської сільської ради Аллою Кучер.  

У ході наради обговорено основні заходи з відзначення державного свята та способи їх реалізації, а також безпекова ситуація в громаді.

Основна мета запланованого дійства полягає в підтримці Збройних Сил України. Уже передбачені благодійні заходи, що направлені на збір коштів та гуманітарної допомоги для тих, хто береже наш спокій, нашим славетним воїнам.

Проведення урочистих заходів повинно пройти на належному рівні і з дотриманням заходів безпеки мешканців та гостей громади.

Підготовка триває. Слідкуйте за оновленнями у соціальних мережах та офіційному сайті Вигодянської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь