РОБОТИ З КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ЧАСТИНИ СИСТЕМИ ВОДОПОСТАЧАННЯ ПО ВУЛИЦІ НОВОСЕЛІВ У С.ПЕТРОВЕ

Дата: 12.10.2022 09:28
Кількість переглядів: 142

РОБОТИ З КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ЧАСТИНИ СИСТЕМИ ВОДОПОСТАЧАННЯ ПО ВУЛИЦІ НОВОСЕЛІВ У С.ПЕТРОВЕ

Якісне, цілодобове водопостачання жителів Вигодянської громади питною водою – одне з головних завдань діяльності органу місцевого самоврядування. За останні роки в цьому напрямку комунальної сфери було зроблено дуже багато.

Попри всі ці досягнення є ще деякі проблеми, які потребують вирішення. Зокрема уже давно потребують капітального ремонту підвідні водомережі. Виконані з металевих труб вони, через зношеність і часті прориви потребують заміни.

Водогін, який був збудований ще в радянські часи, знаходиться в незадовільному стані.  Тому громада активізувала свої зусилля для вирішення даної проблеми та було прийнято рішення ремонт водомережі по вулиці Новоселів у селі Петрове.

За безпосереднього сприяння Вигодянського сільського голови Алли РИБАЧОК днями розпочався ремонт водопроводу, а саме заміна частини труб протяжністю 195 метрів діаметром з 30 мм на 50 мм, що буде сприяти більшому напору води.

Роботи по заміні труб водопостачання, їх модернізації з метою забезпечення надійного і безперебійного функціонування водомережі та надання якісних послуг мешканцям громади в усіх населених пунктах будуть продовжуватися.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь