Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Шановні мешканці сіл Березань та Василівка!

Дата: 14.10.2022 10:07
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Шановні мешканці сіл Березань та Василівка!

Сьогодні ми вшановуємо 98-у та 252-у річниці з часу перших писемних згадок про ці мальовничі села. А село Березань в цей день, 14 жовтня, відзначає храмове свято - , що є важливим днем для парафіяльної спільноти, коли вона, а разом із нею вся Христова Церква, дякує Богові за всі ласки, одержані протягом року.

Березань та Василівка – є красивими перлинами Вигодянської громади, які дихають своєю історією, живуть традиціями та звичаями, а вулиці з плином часу нашаровують спогади.

Головна окраса сіл – це його мешканці: добрі, привітні, щирі, трудолюбиві. Усі досягнення, якими вони багаті, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

Сотні літ…З тих пір багато чого переродилося, та незмінним є непоборний дух працелюбного народу, який береже минуле та закладає фундамент майбутнього! Дякую кожному з вас, шановні березанці та василівці, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій населених пунктів, покращення добробуту їх жителів.

Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного краю, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити наш рідний куточок заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

Цього року ми не святкуємо День народження сіл нашої громади зі зрозумілих причин – у нашій країні війна. Та все ж, вирімо, що Збройні Сили України і всі, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю здолають російського агресора. Молімося за наших захисників й працюємо кожен на своєму фронті. Всі разом ми наближаємо ПЕРЕМОГУ!

У нас з вами попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом на українській квітучій землі.

Від щирого серця вітаю всіх жителям Березані та Василівки зі святами! Від усієї душі зичу селам динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення! Нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному будинку, у кожній родині, поєднуючи усіх нас у згуртовану та небайдужу громаду! Щоб кожен день ми могли радіти сонячним променям, відчувати натхнення і прагнути до найкращого.

Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує нам мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх нас на добрі справи на благо та добробут наших родин, нашої громади та нашої України!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь