Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Шановні військовослужбовці, учасники війни, ветерани, воїнам запасу, рідні солдатів! 

Дата: 14.10.2022 10:22
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, учасники війни, ветерани, воїнам запасу, рідні солдатів! 

Щиро вітаємо всіх із Днем захисників і захисниць України - зі святом мужності, честі, доблесті, незламності національного духу!

14 жовтня - день святої Покрови Пресвятої Богородиці - ще з козацьких часів був святковим днем захисників Вітчизни та символізує багаті й славні традиції українського народу, упродовж століть тісно пов’язується із ідеями захисту від ворогів.

Волелюбні козаки зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, а тепер уже ми з вами змушені зі зброєю в руках захищати життя, честь рідної землі, свободу та незалежність Батьківщини.

Воїни! Лицарі славні! Ви мужньо, з гордістю, безстрашно не жаліючи себе бороните нашу з вами Батьківщину від ворожої сили. Й ніяких слів не вистачить, щоб висловити вам подяку за можливість жити й працювати на своїй землі, нарождувати й виховувати дітей.

Вклоняємося тим, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю від агресора. Всім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

У цей день низько схиляємо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто став нашими янголами-охоронцями, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя. Смерть кожного з них страшна ціна, яку ми платимо за кожний клаптик землі.

Ми пишаємося, що в українській армії є такі люди як ви. Щастя, спокою і миру, надійності і відваги, дорогі наші захисники! Спасибі вам за те, що ви є у нас, бережте наш сон і стоїте на сторожі наших інтересів. Зичимо вам стійкості, мужності, надійного родинного тилу, успіхів, матеріального благополуччя, любові та добра!

Батькам, дружинам та дітям наших захисників бажаємо дочекатися своїх героїв живими та неушкодженими.

Нехай Пресвята Богородиця покриє вас своїм покровом та захищає від усіх негараздів, боронить ваше та близьких вам людей здоров'я.

Впевнена, що українські військовослужбовці й надалі будуть надійним гарантом суверенітету та цілісності нашої держави.

З повагою Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь