Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Заходи до Дня захисників та захисниць України у Вигодянській громаді

Дата: 14.10.2022 18:34
Кількість переглядів: 142

14 жовтня відбулися урочисті заходи до Дня захисників та захисниць України, що співпадає з Покровою Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва, та 80-ю річницею заснування Української повстанської армії. 

Сьогодні, з нагоди відзначення цих свят відбулося урочисте покладання квітів до меморіалів, пам’ятників та могил героям-борцям за незалежність. Присутні, Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК, заступник сільського голови Олексій Дерманчук, секретарі Ганна ЯСІНКОВСЬКА та Катерина ГЮЛЬАХМЕДОВА, старости старостинських округів, керівники та працівники закладів, установ і організацій Вигодянської громади, хвилиною мовчання вшанували всіх захисників України, що загинули, обороняючи рідну землю. Звертаючись з вітальними словами, очільниця громади Алла Юріївна подякувала всім воїнам за патріотичну позицію, мужність, відвагу та побажав їм міцного здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотизму, земних гараздів, миру, злагоди і козацької вдачі та Божого благословення. 

Вигодянським сільским головою було відзначено військовослужбовців, наших незламних воїнів, подякою за оборону кордонів України, відстоювання її суверенітету та незалежності, патріотизм і мужність, доблесть і стійкість, відданість Батьківщині, за професійне, завзяте та бездоганне виконання військового обов’язку та з нагоди Дня захисників та захисниць України.

Святкування Дня захисника України саме 14 жовтня тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українських козаків та відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці. Це свято об'єднує країну, закликає всіх до згуртованості перед сучасними викликами і загрозами. Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. В боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів. В цей день ми вшановуємо мужність і героїзм наших захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції та перемоги українського народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь