Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Звіт про результати громадського обговорення щодо перейменування вулицьЮжна на В.Кордонова, Піонерська на А.Гочева, Горького на Горіхову, Пушкінську на Українську

Дата: 20.10.2022 11:15
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

3 метою забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності сільської ради, а також врахування громадської думки під час прийняття рішення щодо перейменування вулиць на території  сільської ради, на підставі розпорядження сільського голови № 143-СР від 11 серпня 2022 року « Про проведення громадського обговорення з питань перейменування   вулиць Южна на В.Кордонова, Піонерська на А.Гочева,  Горького на Горіхову, Пушкінську на Українську», розпочато процес громадського обговорення щодо перейменування вулиць  Южна на В.Кордонова, Піонерська на А.Гочева,  Горького на Горіхову, Пушкінську на Українську. Встановлено двохмісячний термін проведення громадського обговорення з дня оприлюднення відповідного інформаційного повідомлення, а саме з 11 серпня 2022 року.

Строк подання пропозицій (зауважень) учасників громадського обговорення встановлено до  11 жовтня 2022 року. Протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) на офіційному веб-сайті сільської ради оприлюднюються звіт про громадське обговорення, узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення. Громадське обговорення  було заплановано провести у формі електронних консультацій з громадськістю (посилання на опитування: https://forms.gle/ttynYiNrmwrccQgn9 на офіційному веб-сайті сільської ради, мережі Facebook, анкетування жителів населених до 11 жовтня 2022 року.

В результаті онлайн опитування було визначено, що перейменування вулиць підтримують 58,7 % населення із 92 чоловік, які проголосували. Протягом 30 календарних днів з дати опублікування інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення приймалися пропозиції (зауваження) від учасників громадського обговорення, які подавалися в усній формі (під час громадського слухання) та письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи на поштову адресу Вигодянської сільської ради:  Одеська область, Одеський район, с.Вигода, вул.Нова, 33-а та на електронну пошту сільської ради selovugoda@ukr.net або за телефоном: 048-753-10-02.

За встановлений період мешканці громади  надіслали 1 колективне звернення, а саме: жителів, які проживають по вул. Піонерська( контактна особа Будігай Ірина Євгенівна, Україна, 67620, Одеська обл., Одеський р-н, село Вигода, вул. Піонерська 6) щодо перейменування вулиці Піонерської на вул. Шумілової О.П. ( 15 підписів). Також було створено електронну петицію на офіційному сайті сільської ради ( автор Будігай Віктор) щодо перейменування вулиці Піонерської на вул. Шумілової О.П. Станом на 20 жовтня 2022 року петиція набрала 15 голосів з 200 потрібних.

Інших пропозицій щодо перейменування вищевказаних вулиць в зазначений період не надійшли.

Таким чином, громадське обговорення, яке було проведено у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті сільської ради відбулося. Остаточне вирішення питання перейменування вулиці приймає сесія сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь