Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Восьмий місяць український народ гуртується у підтримці захисників рідної землі.

Дата: 19.10.2022 13:47
Кількість переглядів: 110

238 днів ми єднається у допомозі рідним, близьким, знайомим і незнайомим, кого зачепила ворожа навала. І поряд із цим із неабияким хвилюванням отримує вдячність за кожен крок, кожне слово, кожну добру справу.

Нещодавно до Вигодянської сільської ради надійшов лист-звернення від наших захисників з проханням допомогти у відновленні працездатності (боєздатності) штатної автомобільної техніки, а саме надання допомоги у вигляді акумуляторних батарей у кількості 4 штук.

Реагуючи на дане звернення, апарат сільської ради, працівники закладів освіти та дитячих садочків за ініціативи Вигодянського сільського голови Алли РИБАЧОК, оперативно зібрали 22 тис. грн. та закупили необхідні акумулятори, які сьогодні були передані військовим.

Командування військової частини, висловило щиру подяку за допомогу в захисті України, за вагомий внесок у підняття бойового духу воїнів Збройних сил України та вагомий крок на шляху до нашої спільної перемоги, вручивши сільському голові подяку.

"Збройні сили України високо цінують підтримку народу, спрямовану на досягнення перемоги над ворогом", – йдеться у тексті подяки.

Алла Юріївна у відповідь подякувала за увагу і запевнила, що жителів нашої громади та працівники установ, організацій, закладів і підприємств ОТГ, не залишаються осторонь проблем, з якими стикаються українські Збройні Сили. «Ця подяка для всіх нас. Ми розуміємо і знаємо, що наша підтримка є надзвичайно необхідною для військовослужбовців і ми завжди будемо шукати можливості для того, щоб її надавати», - наголосила очільниця громади.

Разом до перемоги! Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь