Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ТА ГОСТІ ВИГОДЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 19.10.2022 07:02
Кількість переглядів: 90

Російські окупанти вкотре ракетними ударами зруйнували декілька генеруючих об’єктів енергетичної інфраструктури України. Тому, 20 жовтня, по ВСІЙ країні будуть вводитися обмеження постачання електроенергії.

Починаючи із 7:00 до 23:00 години необхідно мінімізувати користування електроенергією. Це необхідно аби спростити процес відновлення зруйнованої інфраструктури.

Шановні жителі, підприємці, керівники установ та організацій Вигодянської ОТГ просимо вас МАКСИМАЛЬНО ОБМЕЖИТИ використання електричної енергії. Особливу увагу варто звернути на відключення нічної ілюмінації та іншої додаткової підсвітки. Також в громаді буде обмежене і використання вуличного освітлення.

За окремим графіком планується відключення від електричної енергії підприємств, які є найбільшими споживачами в районах, області і всієї України. Можливі віялові вимкнення окремих районів, громад, міст.

Якщо ви можете використати менше електроенергії, то це суттєво допоможе енергосистемі та зменшить потребу у подальших аварійних відключеннях.

Планові відключення в Одесі та Одеській області не торкнуться підприємств життєзабезпечення критичної інфраструктури - хлібозаводів, об'єктів охорони здоров'я, станцій швидкої медичної допомоги, підприємств водозабезпечення та водовідведення.

Сподіваємося, що ви поставитеся до цієї ситуації з розумінням і відповідальністю та не будете ігнорувати наше прохання. Це - вимушені кроки. Зараз всі служби активно працюють над тим, щоб забезпечити в подальшому стабільну, надійну та безперебійну роботу енергосистеми, тож давайте допоможемо їм у цьому, мінімізувавши використання електроенергії.

Ми будемо оперативно інформувати усіх мешканців Вигодянської громади про перебіг ситуації та графіки відключення електроенергії, тому слідкуйте за оновленнями новин на наших сторінках Facebook та Instagram.

З повагою Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОКФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь