Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВОЛИ НА ВИКИДИ

Дата: 25.10.2022 11:23
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

Товариство з обмеженою відповідальністю «ІНВЕСТ АГРО ПІВДЕНЬ» оголошує про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, за адресою: 67620, Одеська область, Одеський р-н, с. Вигода, вул. Елеваторна, буд. 1.

Дані щодо юридичної особи: ТОВ «ІНВЕСТ АГРО ПІВДЕНЬ», код ЄДРПОУ: 44395925, юридична адреса: 68600, Одеська обл., м. Ізмаїл, вул. Аеродромне шосе, буд. 2ж; директор – Карпов Олександр Миколайович; тел.: +38(098) 033-74-50. Основний вид економічної діяльності – 10.41 Виробництво олій та жирів (основний).

На території підприємства ТОВ «ІНВЕСТ АГРО ПІВДЕНЬ» розміщуються: склади №№1-13, робоча башта №1, норійна вежа, поточна башта, сушарка ДСП 2*32, топочна, насінна башта, автоприймання №1-3, КПП, адміністративний корпус, лабораторія, їдальня, гараж, маслоцех, готель, автовагова, склад матеріальних цінностей, механічний склад, зварювальна ділянка, електроцех, склад ПЗМ, залізнична вагова; водонапірна башта, сушильний цех, вежа зв’язку. Загальні обсяги викидів забруднюючих речовин від стаціонарних джерел викидів становлять 1036,594 т/рік (оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO+NO2]), оксид вуглецю, діоксид сірки (діоксид та триоксид) у перерахунку на діоксид сірки, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, НМЛОС (вуглеводні насичені С12-С19 (розчинник РПК-26611 і ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець), НМЛОС (Масло мінеральне нафтове (веретенне, машинне, циліндрове і ін.)), азоту (1) оксид [N2O], вуглецю діоксид, метан, залізо та його сполуки (у перерахунку на залізо), манган та його сполуки (у перерахунку на діоксид мангану).

Підприємство віднесено до другої групи за ступенем впливу об'єкту на забруднення атмосферного повітря.

На межі СЗЗ та поблизу найближчої житлової забудови концентрація забруднюючих речовин в атмосферному повітрі не перевищує встановлені законодавством допустимі норми.

Пропозиції та зауваження щодо наміру отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємства, розташованого за адресою: 67620, Одеська область, Одеський р-н, с. Вигода, вул. Елеваторна, буд. 1, надсилати протягом 30 днів з моменту опублікування даного повідомлення у Департаменті екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації за адресою: вул. Канатна, 83, м. Одеса, 65107, тел. (048) 728-35-05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь