Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

26 жовтня 2022 року під керівництвом голови Вигодянської сільської ради були проведені робочі наради з керівниками відділів апарату та директорами Управління освіти,культури,молоді та спорту ,Центру культури,дозвілля та туризму,комунальних підприємст

Дата: 26.10.2022 18:34
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Головним питанням порядку денного було вимкнення електроенергії .Сьогодні ми маємо складну ситуацію з енергосистемою України. Окупанти вкотре намагаються знищити критичну інфраструктуру нашої країни –наголосила голова Алла РИБАЧОК.

Учасники наради обговорили необхідні заходи на випадок відсутності електроенергії в населених пунктах на протязі тривалого часу.Зараз саме від населення залежить кількість відключень світла. Для уникнення аварійних ситуацій впершу чергу не треба надмірно використовувати електроенергію та вмикати по необхідності,знаходити альтернативні шляхи вирішення питань.

Крім того, розглядалися актуальні питання щодо проходження опалювального сезону в цьому році.Були розглянуті необхідні кроки для забезпечення опалювального сезону в умовах постійних обстрілів об’єктів енергозабезпечення військами країни-терориста – росії

Головою сільської ради поставлено завдання забезпечити наповненість та привести до готовності приміщення пунктів обігріву,яких по громаді 7.

Важливим є питання щодо забезпечення облаштування необхіднім житла для внутрішньо-переміщених осіб, в цілому це є комплексне питання яке передбачає ряд заходів.

Також були розглянуті бюджетні питання та шляхи наповнення бюджету.

Готуємось до різних сценаріїв можливих наслідків.

Україна захистить себе, хоч би що планував і робив ворог.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь