Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Платформа «СпівДія»

Дата: 02.11.2022 14:58
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

Офісом Президента України спільно з Міністерством Молоді та спорту України; Міністерством охорони здоров’я України; Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань Офісу Президента України; Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Міністерством розвитку громад в України, запроваджена в Україні платформа «СпівДія», з метою об’єднання державних ініціатив та ефективної організації співпраці з гуманітарної допомоги.

Створено офіційну платформу для об’єднання волонтерських та державних ініціатив з гуманітарної допомоги в час війни – «СпівДія», (spivdiia.org.ua).

На базі платформи відбувається взаємодія фізичних осіб, волонтерських організацій та фондів. Верифіковані волонтери в режимі реального часу допомагають громадянам – збирають всі потреби та наявні ресурси, оперативно відправляють гуманітарну допомогу та медичні засоби тим, хто цього потребує.

Найближчим часом на базі молодіжних центрів та громадських організацій, відкриті «Співдія-Хаби» для більш швидкої взаємодії з потребуючими, та створення додаткових соціальних сервісів. Співдія- Хаб, успішно працює з квітня 2022 року. «СпівДія» є ініціативою волонтерів та органів державної влади, що гарантує безпеку як надавачам, так і одержувачам допомоги.

Перелік гуманітарної допомоги: їжа, засоби гігієни, одяг, матраци, побутова техніка тощо; медичні ресурси: ліки та устаткування; громадяни чи організації, які потребують допомоги, можуть заповнити відповідну форму на сайті spivdiia.org.ua. Фахівці координаційного хабу зателефонують для підтвердження запиту. Заявки обробляються в порядку критичності та часу. Фізичні особи або волонтерські організації, які мають у наявності гуманітарні чи медичні ресурси, можуть так само запропонувати допомогу, через платформу з фахівцями координаційного Хабу.

Детальніше на сайті: https://spivdiia.org.ua/

Контактна особа від Одеської обласної військової адміністрації щодо сприяння та координації роботи у рамках платформи Спів Дія в нашому регіоні: - Дмитрук Зоя Анатоліївна, завідувач сектору позашкільної освіти, виховної роботи та молодіжної політики Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, електронна пошта - departament_dmitruk@ukr.net.

Керівник Хабу Юліана Назо.

Нет описания фото.

Нравится

Комментировать

Поделиться


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь