Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання від сільського голови з Днем села Кам'янка

Дата: 08.11.2022 09:12
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

Шановні мешканці села Камянка!!!

Прийміть найщиріші вітання з 214-ю річницею заснування села Кам’янка.

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких свят є День народження рідного села. 

День села – це радісний день, який єднає всіх мешканців та гостей нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. У такий день кожен відчуває себе частиною великої родини, яка прагне працювати та жити для процвітання рідного краю, допомагати тим, хто цього потребує. Саме спільним зусиллям створюється неповторний і колоритний образ села Кам’янка, зберігається і примножується його історія, закладається фундамент майбутнього. Досягнення Кам’янки це, насамперед, успіхи його мешканців – щирих, творчих, працелюбних і талановитих.

Висловлюю слова великої вдячності усім мешканцям села Кам’янка за любов та вірність рідному краю! Вірю, що попереду щасливе майбутнє. Від усієї душі вітаю камянців з Днем села і хочу побажати мирного неба, міцного здоровя, вічного процвітання цього чудового куточка на планеті. Нехай життя тут буде веселою і щасливою, нехай діти дзвінко сміються, нехай молодь успішно навчається і браво працює, нехай тут кожен відчує себе потрібним і важливим діячем, хай буде шана і повага всім людям похилого віку. Нехай село росте, розвивається і займає особливе місце в серцях його жителів. Я вклоняюся вам за вашу працю і таланти, які ви віддаєте рідному селу.

З повагою Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь