Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

У громаді привітали працівників культури та мистецтва з професійним святом

Дата: 09.11.2022 14:49
Кількість переглядів: 146

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається щорічно 9 листопада разом із Днем української писемності та мови. Це свято стосується всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби українського народу.

Так, 9 листопада у Вигодянському будинку культури, в гармонійній та затишній атмосфері відбулася святкова зустріч з працівниками культури, керівниками аматорських колективів, за підтримки та сприяння керівництва громади, яка була присвячена Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Голова Вигодянської сільської ради – Алла РИБАЧОК, секретар сільської ради – Ганна ЯСІНКОВСЬКА та начальник Управління ОКМС – Валентина ГРАБОВСЬКА відзначили Грамотами та Подяками працівників культури за вагомий внесок у розвиток культури громади та з нагоди професійного свята.

Також Почесними Грамотами від Одеської районної державної адміністрації за значний внесок у розвиток художньої самодіяльності району, збереження української культури, активну життєву позицію та високий професіоналізм були нагороджені Неплій Галина Олександрівна та Карпенко Людмила Василівна.

Алла Юріївна, звернулася зі словами привітання до усіх, хто своєю працею у царині культури та мистецтва зберігає історичну традицію України. Ця сфера проживає зараз не найлегші часи. Без ентузіазму та самовідданої праці вона б не вистояла. Змагання з Інтернетом за увагу глядача – непроста задача. Але навіть у такий надскладний час професіонали дають з нею раду. Пані Алла наголосила, що за цей рік вони усі стали волонтерами, гуртом взялися до праці, щоб допомагати війську та наближати Перемогу.

До вітань приєдналася і Валентина Валентинівна та побажала усім здійснення їх життєвих планів, надій і мрій, а кожен день життя, щоб був світлим і сонячним, а головне, мирним, дарував радість натхнення і життєві перемоги, щоб усім щастило в творчості та особистому житті.

Особливу атмосферу у залі створювали пісні у майстерному виконанні талановитих співаків і музикантів та слова ведучих.

Це свято стосується кожного з нас, адже всі ми носії традицій, звичаїв сіл, селищ, району, зрештою, країни, в якій ми живемо. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь